Eten in de avond House of Spice

Lekker eten /borrelen

Geachte dinergast;

Er is het een en ander veranderd in onze bedrijfsvoering, wij hebben het erg druk met onze workshops en kunnen daarom slechts beperkt diner aanbieden, maar toch willen we graag momenten hebben waarop wij u wel kunnen verwennen. We zetten dan ook data op de site waarop het mogelijk is om lekker te dineren,dagvers bereidt en van duurzame producten.

Op deze data serveren wijn een 4 gangen surprise menu, de prijs voor het menu bedraagt € 38,50, en een passend wijnarrangement is dan € 15,00.

we hebben slechts een paar tafeltjes dus is reserveren is noodzakelijk. De eerst volgende  datum is zaterdag 25 november, wij hopen u dan te mogen ontvangen.

De kok laat zich inspireren door de seizoenen,vreemde landen, culturen en bijzondere smaken. Daarnaast wordt er altijd gezocht naar nieuwe combinaties of bijzondere gerechten. wel hebben we op de donderdagen Burgers and Beer, en op vrijdag en zaterdag ook barfood (tenzij anders aangegeven).

Food & Jazz

Eerst lekker dineren en daarna genieten van smooth jazz op de zaterdagavond keuken is geopend vanaf 18:00 uur. De muziek begint om 21:30 uur. Lekker onderuit met een borrel en wat lekkere hapjes, dat kan ook gewoon bij ons...Ook zonder reservering bent u van harte welkom!

 

 

 

Reserveren via ons reserveringsformulier of telefonisch op 0503111726 !