Le Petit Theatre

Jazz & more

Le Petit Théâtre krijgt geen subsidie. De kosten worden gedekt door kaartverkoop, baromzet,kookworkshops, donaties, sponsoring en verhuur. De opbrengst van goed bezochte activiteiten komt ten goede aan voorstellingen met minder bezoekers, zodat ook beginnende talenten een kans krijgen. Het theater wordt beheerd door Stichting Lekker Leven in Groningen.

Mocht u een financiële bijdrage aan de instandhouding van dit
theatertje willen leveren, of donateur will worden dan wordt dit toegejuicht. U kunt dan een email sturen naar info@petittheatre.nl. 
Voor incidentele donaties kunt u op deze link klikken https://useplink.com/payment/gP6nAx7Aj7Jqydw4UnpD

NL53TRIO 0379 2613 24
kvk nr 64236749
BTW nr NL. 8555.79.481

 1. De stichting heeft ten doel:
  het stimuleren van podiumkunsten door (muzikale)  voorstellingen door en voor volwassenen en kinderen te - organiseren; een wekelijks podium bieden voor jazz-sessions (de ----- zogenaamde Le Petit Sessions, le Petit Théâtre);
  een locatie te bieden voor het geven van muzieklessen. --
  een locatie te bieden voor creatieve kook-muzikale------- workshops en andere culturele en culinaire uitingen die -- passen in de visie van de Stichting.
  het verrichten van alle verdere handelingen, die met het vorenstaande in de ruimste zin verband houden of daartoe bevorderlijk kunnen zijn.
  De stichting tracht haar doel onder meer te verwezenlijken -- door:
  een bijzonder podium te bieden waarop muziekamateurs
  en -professionals diverse muzikale en theatrale
  uitvoeringen kunnen realiseren.
  het onder de aandacht brengen en/of promoten van diverse muziekvoorstellingen op de locatie.-
  het logistiek en inhoudelijk ondersteunen en faciliteren van deze opvoeringen.
  het onder de aandacht brengen van culinaire (streek )producten (biologische drankjes en natuurlijke voeding -- zonder E nummers) aanprijzen.